2015. szeptember 1., kedd

Szaladin hadjárata: 2. Kerak, Reynald kincse

Szaladin hadjárata Damaszkusz bevétele után Kerak ostromával folytatódik. A történet szerint Reynald, a keresztes hadvezér birtokolja a várost, ahová e misszió során be kell jutnod arab zsoldosokból verbuválódott seregeddel.

Cél: lerombolni a Kerak városában lévő katedrálist

Zsoldosaiddal az oldaladon gyorsan meg kell találnod a módját, miként juthatsz át a jól őrzött várfalakon. Két toronyban íjpuskások és íjászok strázsálnak, míg a falak tetején keresztes kardforgatók járkálnak fel-alá éberen. A hadművelet súlya ezúttal orgyilkosaidra nehezedik. Küldd a három orgyilkosod a falak tövébe, arra a pontra, ahol a várost körülvevő sziklák kisebb ösvényt alkotnak. Most minden az időzítésen múlik.





A fenti képen láthatod hová szükséges küldeni az orgyilkosokat (egyébként nagyon vigyázz rájuk, mert a sereg egységei közül ők az egyetlenek, akik birtokában vannak a falmászás fortélyainak). De várj velük addig a faltövében, amíg a keresztes kardforgatók (kettő mászkál a falakon) elmennek a közelből, illetve amíg sereged többi része (a parittyások és a szablyások) megkezdik a várkapu megtámadását és az íjászok likvidálását.


Ha a terep biztonságos az orgyilkosok számára, felmászhatnak a falakra. Irányítsd őket a várkapu tetejére; ekkor ugyanis - mivel ezzel elfoglaltad - kinyitja kapuit a katonáid előtt. Remek! Ezzel máris besorjázhatnak egységeid a város területére. Innentől kezdve nincs is más dolgod, mint a katedrálishoz vinni őket. Közben vigyázz az őrködő néhány kardforgatóra is. Szablyásaiddal könnyedén elintézheted őket.



Végül az utolsó felvonás: ess neki a szablyásokkal lerombolni a hitetlenek katedrálisát! Mire porig romboltad, már tiéd a győzelem!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése